Házirend
 1. A mozi területére való belépéssel és a mozijegy megvásárlásával a mozilátogató tudomásul veszi és elfogadja a jelen Házirendben foglaltakat!
 2. A magyar törvényi jogszabályok a Magyarországra kerülő filmeket korhatár besorolás alá kötelezik. A mozi ajánlja, de nem kötelezheti a programban feltüntetett korhatárjelölések szem előtt tartását, különösen kiskorú nézőink esetében.
 3. A látogatók teljes mértékben felelősséget vállalnak az általuk kísért gyermekekért, a gyermekek időbeni tájékoztatásáért a mozi Házirendjéről és annak betartásáért.
 4. Belépőjegyet minden látogatónk köteles váltani kortól, foglalkozástól és minden egyéb tényezőtől függetlenül!
 5. A látogatók a mozijegyükön feltüntetett sor és székszámnak megfelelő helyen kötelesek helyet foglalni, és jegyüket illetve blokkjukat az előadás végéig megőrizni.
 6. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag a látogató nem tudja elfoglalni a mozijegyén feltüntetett helyet, akkor kérje a mozi személyzetének segítségét, és kövesse a tőlük kapott eligazítást.
 7. A moziteremben szigorúan tilos a kép- és/vagy hangrögzítő eszközök használata (fényképezőgép, kamera, telefon, diktafon stb.) A moziteremben a filmek képének és hangjának bárminemű rögzítése jogsértő, és büntető - illetve polgári jogi következményeket von maga után!
 8. A mozi a műsorváltoztatás jogát fenntartja.
 9. Internetes jegyvásárlás esetén kérjük, mindig ellenőrizze az előadás címét, dátumot, az előadás kezdési időpontját. Internetes jegyvásárlás után rendszerünk automatikusan egy visszaigazoló e-mailt küld. Kérjük, ellenőrizze e-mail adatait. Amennyiben eltérést talál, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeinken.
 10. Internetes jegyvásárlás összegét nem áll módunkban visszatéríteni.
 11. Amennyiben egy előadás technikai okok miatt el- vagy félbe marad, akkor a megváltott jegyek árák visszatérítjük, vagy egy a néző által választott másik előadásra cseréljük.
 12. A mozi magánterület, így a mozi fenntartja a jogot, hogy bizonyos személyeket saját belátása szerint a területére ne engedjen be, vagy bármikor onnan kizárhasson.
 13. A mozi tulajdonát rongáló, eltulajdonító vagy érvényes jeggyel nem rendelkező személyek ellen a mozi - a kárértéktől függetlenül - rendőrségi feljelentést tesz, az okozott kárt köteles megtéríteni!
 14. Az előadásokon alkoholos befolyásoltság alatt álló személyek nem vehetnek részt!
 15. A mozi területéről a rendbontó, a többi látogató szórakozását bármilyen módon zavaró (pl. mobiltelefon használata az előadások alatt) látogatókat a mozi személyzetének jogában áll eltávolítani. Ebben az esetben a jegy árát nem köteles a mozi megtéríteni.
 16. A mozi területére bevitt értéktárgyakért, illetőleg az elveszett, elhagyott értékekért a mozi felelősséget nem vállal.
 17. A mozilátogatót egy másik mozilátogató miatt ért bármilyen kárért vagy sérelemért a mozi felelősséget nem vállal.
 18. Amennyiben az előadás félbe szakad, vagy elmarad (áramszünet, technikai probléma), a mozi igyekszik tájékoztatni látogatóit a lehetőségeikről, kérje a személyzet segítségét!
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.